Contact
Woonruimteverdeling

De meest complete oplossing voor woonruimteverdeling

easyMatch biedt ondersteuning voor alle soorten objecten, studentenhuisvesting, shortstay en behandeling van urgenties.

easyMatch

Dashboard: helder, eenvoudig en overzichtelijkIn één oogopslag inzicht in de status van alle objecten van één corporatie of een hele regio.
Complexen en clustersMet de complexenmodule kan je adverteren en reacties verzamelen op complex- of clusterniveau. Ideaal om bijvoorbeeld nieuwbouwobjecten te verdelen.
Intelligente brievenGebruik slimme logica om brieven efficiënt te genereren, bijlagen dynamisch toe te voegen en configureer nieuwe samenvoegvelden.

Ondersteuning voor alle verdeelmodellen

easyMatch maakt het mogelijk om woningen toe te kennen op basis van alle bekende verdeelmodellen. Daarnaast is het mogelijk om experimentele modellen vast te leggen en te toetsen.

Een volle gereedschapskist

Om objecten zo effectief mogelijk te bemiddelen kan je een scala aan gereedschappen inzetten, zoals: groepsbezichtiging, multi-aanbieding, interessepeiling, groepsaanbieding, en nog veel meer.

Volledig en geautomatiseerd en gepersonaliseerd, woningzoekenden aan het stuur

Van zoeken tot vinden, de woningzoekende kan direct zelf aan de slag. Door de zowel volledig gepersonaliseerde interface als geautomatiseerd systeem. De klanttevredenheid stijgt en de hoeveelheid (handmatige) acties door woonconsulenten daalt.

De volledige klantreis digitaal, naadloos van woningzoekende naar huurder

Door het woonruimteverdeelsysteem te koppelen aan het klantportaal ontstaat de optimale, naadloze klantreis. Zodra de woningzoekende huurder wordt, na het huurcontract digitaal te hebben ondertekend, behoudt hij zijn account en kan hij direct info opvragen over bijvoorbeeld zijn huur, de woning of zijn betalingen.

Presentatie van woningen op basis van relevantie; de beste stek op de beste plek

Een website die de woningzoekende actief ondersteunt bij zijn zoektocht naar de ideale woning. Door de woonwens, voorrangsregels, passendheid en slaagkans te combineren bepaal je de beste woning en deze wordt als eerste getoond.

Hoe zorg je voor succesvolle digitale dienstverlening?

Download nu dit gratis e-book met succesrecepten!
Download
Eens in de maand tips voor buitengewone digitale dienstverlening: