Umbrella presenteren in Londen!

Doordat wij een innovatieaward hadden gewonnen met onze integratie van het KCC / primair proces met het intranet van woningcorporatie Accolade, mochten wij naar Londen om enerzijds onze award op te halen en anderzijds onze oplossing te presenteren. In dit artikel geven we je een kijkje achter de schermen.

Intranettersevent in Londen

Tijdens dit event waren de andere Europese awardwinnaars, diverse intranetexperts en andere belangstellenden aanwezig. Erg gaaf om hier te mogen presenteren!

Optimaliseren dienstverlening Accolade

Wij vertelden hoe we bij Accolade het project zijn ingestoken vanuit een missie om betere diensten te leveren aan de klanten van Accolade.

IMG_7484

Omdat we de award hebben gewonnen vanwege de integratie van het primair proces in het intranet, focusten we ons in deze presentatie vooral op Social Task Management. Onze presentatie (in het Engels) hebben we gepubliceerd op SlideShare.

IMG_7485

Daarna kregen we de award uitgereikt door Martin White.

Nadat wij ons verhaal hadden verteld, was het de beurt aan de overige winnaars en aan sommige experts om ook een gedeelte van de middag te verzorgen. Het was leuk om te horen van experts dat we erg innovatief bezig zijn, dat ook in het buitenland er nog niet een dergelijke geïntegreerde oplossing bestaat.

KCC-congres

Tijdens het KCC-Congres (donderdag aanstaande) mogen wij wederom een sessie verzorgen. Heb jij nog geen kaarten hiervoor? Stuur dan even een mailtje (hilda.boerma@malengo.nl), we hebben namelijk nog twee kaarten liggen!