http://jouw.umbrella

Ervaar hoe simpel jouw klanten zelf hun zaakjes
kunnen regelen in het Umbrella Klantportaal

Direct inzicht, direct regelen

Het Umbrella Klantportaal biedt je klanten direct inzicht in hun gegevens, transacties en contactmomenten. Daarnaast kunnen ze een heel scala aan zaken direct regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, gewoon vanuit de luie stoel.

Door de integratie van het Umbrella Klantportaal met de Umbrella KCC software heb je vanuit het KCC inzicht in online activiteiten en transacties van je klanten en is online communicatie met je klanten eenvoudig, snel en bijna vanzelfsprekend.

Uiteraard zorgt Umbrella ervoor dat alle gegevens op een veilige manier worden ontsloten uit je (primaire) systemen en dat eventuele mutaties weer op de juiste wijze worden teruggeschreven.

Super Slimme Self Service

Het klantportaal bevat een scala aan slimme selfservice scenario’s, waarmee huurders zelf online, eenvoudig hun zaken kunnen regelen. Met behulp van visuele vraagbomen klikt een huurder in enkele seconde van probleem naar oplossing. En het mooiste is: de selfservice scenario’s, inclusief de visuele vraagbomen ontwerp je eenvoudig zelf. Met de Selfservice Designer is het inrichten van Online Dienstverlening nagenoeg hetzelfde als het uittekenen van een proces in Visio.

Impersonation

Met impersonation kan je alle functionaliteit van het Klantportaal ook gebruiken vanuit het KCC. Door op de klantkaart een Selfservice Scenario te kiezen log je automatisch in als de huurder die je op dat moment geopend hebt. Daarna volg je samen met en namens de huurder de schermen online.

Deze opzet heeft allerlei voordelen. Allereerst kunnen we zo snel en efficient (door)ontwikkelen. Daarnaast kennen al je medewerkers van het KCC de online functionaliteit door en door. Hierdoor kunnen ze je klanten helpen bij de transitie naar online dienstverlening.

Meer weten over het Umbrella Klantportaal?

We zijn zo trots op het Umbrella Klantportaal! We ontwikkelden het samen met onze klanten en het resultaat mag er zijn. Wil je een online betalen, chatten of echte selfservice in de praktijk zien, dan nodig we je van harte uit om ons klantportaal in het echt te bekijken.

Een demo zegt meer dan duizend woorden…
Klik op de knop hiernaast om een online demo aan te vragen. Wij komen graag langs of geven u op afstand een rondleiding door de Umbrella software.

Chat met ons

Bel mij terug

Stuur een e-mail