Nieuwe collega: welkom Michiel Leemker

Vanaf 8 december 2014 versterkt ervaren .NET ontwikkelaar Michiel Leemker het Umbrella implementatieteam. Hiervoor werkte Michiel bij Bollegraaf in Appingedam, waar hij een sorteerrobot voor afval programmeerde. Via collega Dajo Hein, van het Umbrella productteam, is hij bij Malengo gekomen.

Umbrella implementatieteam

Michiel heeft gekozen voor het werken bij Malengo vanwege het leuke team en vanwege de laatste technieken qua webdevelopment die wij hier gebruiken. Leuk feitje: om Michiel er van te overtuigen om bij Malengo te gaan werken, hebben zijn (toekomstige) collega’s een filmpje voor hem gemaakt. Dat was ‘an offer you can’t refuse’ 

Privé

Michiel woont samen met zijn vriendin en zoontje van 2 in Groningen. Zijn standplaats is Groningen, hij kan dus op de fiets naar het werk. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar in een pas-opgericht coverbandje.

Al aan de slag met leuke opdrachten

Inmiddels is Michiel nu drie weken aan de slag. Hij wordt ingewerkt door zijn collega’s en werkt inmiddels mee aan het ontwikkelen van de koppeling met Lync voor Omnia Wonen.