Dienstverlening draagbaar.

Ontdek Umbrella Mobiel Werken onderweg,
thuis of bij de klant

Umbrella overal, altijd

Met Umbrella Mobiel Werken heb je alle informatie over klanten, klantcontact en alle mogelijkheden voor dienstverlening altijd bij je. Thuis, bij de klant of onderweg. Daarnaast biedt Umbrella Mobiel Werken je de mogelijkheid om inspectieopdrachten uit te voeren op locatie. Dat scheelt niet alleen een hoop rompslomp, maar zorgt ook voor minder fouten.

Uiteraard sluit de inspectiemodule naadloos aan op het overige klantcontact binnen Umbrella. Check.

Internet, zonder internet

Net als de rest van Umbrella draait de inspectiemodule gewoon in de browser. Hierdoor heb je geen specifieke apparatuur nodig die aan allerlei eisen moet voldoen. Maar kan je op de meeste moderne mobiele apparaten direct aan de slag. Maar als het in de browser draait, wat gebeurt er dan als je internetverbinding wegvalt? Geen probleem, hebben we over nagedacht. Zodra je even zonder internet zit, blijven bepaalde onderdelen van Umbrella gewoon werken. Zodra je verbinding weer terug is synchroniseert Umbrella de data. Gewoon vanuit de browser. Zonder gedoe.

Inspecties volledig geïntegreerd

Met de Umbrella InspectieApp is het mogelijk om de voorinspectie, eindinspectie en ‘staat aanvang huur’ volledig digitaal uit te voeren en vast te leggen. Gewoon in de woning vanaf je tablet. Dit alles uiteraard op de manier die je al van Umbrella gewend bent, dus: slimme visuele vraagbomen, razendsnel en volledig geïntegreerd.

Geen internet? Geen probleem…. met Offline Werken kun je de inspectie volledig uitvoeren en afronden ook wanneer je in de kelder even geen bereik hebt.
Heb je de inspectie afgerond dan genereert de Umbrella InspectieApp een mooi en overzichtelijk rapport dat eventueel digitaal ondertekend kan worden en op dat moment ook al direct digitaal beschikbaar is voor je collega’s via de Umbrella KCC software en voor de huurder via het Klantportaal. En om te zorgen dat je administratie op orde blijft, zorgt de Umbrella InspectieApp er uiteraard ook voor dat alle informatie keurig wordt opgeslagen in je primair systeem en DMS.

Meer weten over Mobiel Werken

Met Umbrella Mobiel Werken draag je een volledig KCC in je binnenzak. Alle klantgegevens bij de hand en de contacthistorie met één swype in beeld. Daarnaast biedt de Mobiele inspectieApp je de mogelijkheid om woninginspecties vanaf je tablet uit te voeren met dezelfde eenvoud die je al van ons gewend bent. Maar ‘a picture is worth a thousand words’. Dus nodigen we je van harte uit om Mobiel Werken in het echt te ervaren.

Een demo zegt meer dan duizend woorden…
Klik op de knop hiernaast om een online demo aan te vragen. Wij komen graag langs of geven u op afstand een rondleiding door de Umbrella software.

Chat met ons

Bel mij terug

Stuur een e-mail