Verander informatie in kennis

Bestudeer de vele mogelijkheden
van de Umbrella Kennisbank

Hoe werkt de kennisbank

De kennisbank bevat dus één centrale thesaurus, gebaseerd op de CoRA Zaaktypencatalogus. Aan de items in de thesaurus worden kennisbankitems gekoppeld. Deze bevattten algemene informatie over een onderwerp aangvuld met een aantal veelgestelde vragen. Deze veel- gestelde vragen worden voorzien van doelgroep specifieke antwoorden. Bij de antwoorden kan gebruik worden gemaakt van zogenaamde SmartLabels. Deze SmartLabels zorgen ervoor dat u bepaalde informatie, zoals de inkomensgrens, maar op één plek hoeft te beheren. U voert dus eenmalig de actuele inkomensgrens in. Vervolgens wordt deze automatisch ingevoegd in de antwoorden op de veelgestelde vragen.

De veelgestelde vragen worden niet alleen gebruikt voor het beantwoorden van klantvragen. Ze zijn tevens de basis voor de registratie van klantcontact. Elke contactmoment via het KCCof vanuit het Klantportaal wordt gekoppeld aan een veelgestelde vraag. Zo ontstaat een altijd actueel en zeer gedetailleerd beeld van de vragen die je klanten stellen.

Kennis in het hart van je dienstverlening

De kennisbank verbindt alle onderdelen van Umbrella en zorgt ervoor dat informatie overal consistent en actueel is. De basis van kennisbank is een (CoRA) thesaurus die de structuur bepaalt van de inhoud. Aan deze thesaurus zijn kennisbankitems en veel gestelde vragen gekoppeld die worden getoond binnen de KCC-software, webportal, klantportal en intranet.

Daarnaast worden contactmomenten gekoppeld aan de thesaurus en de veelgestelde vragen. Hierdoor ontstaat een nauwgezet rapportage van het klantcontact dat automatisch in lijn is met de CoRA-standaard.

De digitale klantassistent

De Umbrella Kennisbank biedt de mogelijkheden om Veelgestelde vragen (zogenaamde FAQ’s) om te zetten in Klantassistenten. Dit zijn eigenlijk kleine vraagboompjes die de klant helpt om een meer specifiek antwoord te krijgen op zijn of haar vraag

Meer weten over de kennisbank?

De Umbrella kennisbank is een state-of-the-art, megaflexible oplossing voor het ontstaan van kennis. Maar ‘a picture is worth a thousand words’. Dus nodigen we je van harte uit om de kennisbank in het echt te bekijken.

Een demo zegt meer dan duizend woorden…
Klik op de knop hiernaast om een online demo aan te vragen. Wij komen graag langs of geven u op afstand een rondleiding door de Umbrella software.

Chat met ons

Bel mij terug

Stuur een e-mail