Corporatieplein 2015: ontmoet ons op stand 36

Volgende week donderdag op 24 september vindt Corporatieplein 2015 plaats. Dé Bedrijfsvoering & ICT beurs voor woningcorporaties. Een ontzettend mooi evenement waar wij ieder jaar weer naar uitkijken. Op onze stand kun je terecht voor een demonstratie van ons KCC, het vernieuwde huurdersportaal of het Embrace intranet. Dit jaar hebben wij er extra veel zin in omdat we ons eerste boek gaan lanceren.

Hét Boek: Succesrecepten voor Digitale Dienstverlening
Dat corporaties moeten bezuinigen is geen nieuws. Terug naar de kern, woningen verkopen, huren omhoog en natuurlijk de interne organisatie op orde. Nieuwe en bestaande organisaties laten zien dat een keuze voor kosten – met name dankzij digitalisering – niet langer hoeft te leiden tot het uit het oog verliezen van de klant. Soms haast integendeel.

In dit boek nemen Auke Schotanus, onafhankelijk adviseur en Martijn Weesjes, productmanager Umbrella, je mee langs alle stappen van het proces van digitaliseren van dienstverlening met een stevige, maar niet onrealistische ambitie: Meer doen met minder.

Kom je eigen exemplaar van ons boek Succesrecepten voor Digitale Dienstverlening halen bij onze stand tijdens Corporatieplein 2015.

Meld je nu gratis aan en ontmoet ons op stand 36!