Corporatieplein 2014

Afgelopen donderdag was het dan zo ver: Corporatieplein 2014, dé Bedrijfsvoering & ICT beurs voor woningcorporaties. Een ontzettend mooi evenement waar wij ieder jaar weer naar uitkijken.

Umbrella bekijken

Ook dit jaar wilden we de bezoekers van onze stand graag onze software laten zien. We hadden daarom voor een stand gekozen met veel ruimte voor bezoekers om plaats te nemen en om ze de gelegenheid te geven de verschillende onderdelen van onze software te bekijken:

stand corporatieplein 2014 umbrella

Daarnaast verrasten we bezoekers met een verfrissende smoothie, erg lekker! Er was ook veel interesse in de ‘Doppers’ die wij weggaven. Ook was er veel belangstelling voor de Innovatieaward die wij (een dag ervoor) samen met woningcorporatie Accolade hebben gewonnen.

smoothiebar corporatieplein 2014 umbrella

Drukte op de stand!

Erg leuk om te zien dat er zoveel interesse was en dat de bankjes steeds bezet waren. Ruben en Hermen – die de demo’s verzorgden – moesten hard doorwerken! We mogen volgend jaar haast uitkijken naar een grotere stand 😉 Helemaal leuk dat mensen op den duur op ons af kwamen lopen ‘Ik hoorde van mijn collega dat ik hier terecht kon voor een lekkere smoothie en een goed verhaal’. BEDANKT!

Foto (47)

Foto (49)Wij kijken terug op een erg leuke dag! Heb je Corporatieplein gemist en ben je benieuwd naar onze software? Neem dan gerust contact met ons op, we laten je graag wat zien. Ook is het mogelijk om een bezoek bij onze klanten in te plannen.