Contact
Terug naar overzicht
Organisatienieuws

Qvision in beweging en Umbrella beweegt mee

In één dag volledig op de hoogte van alle ins and outs binnen de corporatiebranche? Dan ben je bij het CorporatiePlein aan het juiste adres. Naast de continue digitale ontwikkelingen en productinnovaties, hebben we dit jaar (nog) groter nieuws te vertellen; Qvision en Umbrella hebben de krachten gebundeld en gaan samen verder als één organisatie. We zijn dan ook op twee stands te vinden dit jaar en vertellen je graag over wat deze samenwerking in de toekomst voor jouw organisatie kan betekenen.

Samen is niet alleen leuker, samen staan we ook sterker!

Qvision is de expert op het gebied van woonruimteverdeling en Umbrella de specialist op het gebied van digitale dienstverlening. Samen kunnen wij de kloof dichten tussen de woningzoekende en huurder, aldus commercieel directeur van Umbrella, Hermen Joostens: “We zien dat er nog veel te winnen is op het gebied van digitale dienstverlening. Vooral wanneer je de volledige klantreis in het verhuurmutatieproces weet te optimaliseren. De kloof tussen woningen zoeken en een woning huren moet worden gedicht. En daar gaan wij gezamenlijk voor zorgen!”

Qvision meets Umbrella tijdens CorporatiePlein

Gedurende de dag worden er ook kennissessies verzorgd op beide stands. Op stand nummer 41 kun je om 11:00u, 12:00u, 13:00u en 14:00u aansluiten bij de sessie omtrent de nieuwste digitale ontwikkelingen binnen Umbrella. Tegelijkertijd wordt er op stand nummer 44 een kennissessie verzorgd waarin meer wordt verteld over de unieke samenwerking tussen Qvision en Umbrella.

Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening

Tijdens deze kennissessie worden er de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening getoond en gedemonstreerd op de stand van Umbrella. Hoe zorg je als corporatie voor een optimale inrichting van je klantcontactkanalen met nadruk op online dienstverlening en end-to-end procesautomatisering? We nemen je graag mee in onze visie op digitale klantenservice, de nieuwste productinnovaties en de roadmap van onze eigentijdse dienstverleningssoftware.

Qvision by Umbrella: Digitale dienstverlening voor huurders en woningzoekenden

Qvision en Umbrella zijn samen één. Door het toevoegen van het woonruimteverdeelsysteem easyMatch aan de software van Umbrella ontstaan fantastische online dienstverlening mogelijkheden om het volledige proces van woningzoekende tot huurder te digitaliseren (ook wel ‘onboarding’ genoemd). Bezoek onze kennissessie om te zien welke kansen dit biedt voor corporaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan vooral langs op 27 september op stand 41 of 44 en wij praten je graag bij.

We kijken ernaar uit je te zien. Tot dan!

Meer weten over digitale dienstverlening?

Download dit e-book met tips!
Download
Eens in de maand tips voor buitengewone digitale dienstverlening: