Contact
Terug naar overzicht
Organisatienieuws

Umbrella groeit als kool

Het team van Umbrella is uitgebreid met maar liefst acht medewerkers en één stagiair! De enorme groei is te danken aan de vele nieuwe projecten en samenwerkingen die zijn aangegaan in de afgelopen tijd. Wil je ook bij ons komen werken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Aanwinsten

Wie hebben wij in huis gehaald?

Misja – Technisch Consultant

In maart kwam Misja ons team versterken als technisch consultant. Bij Achmea werkte hij op het snijvlak van business en IT met als rode draad CRM, omnichannel transformatie en data. Nu gaat hij die kennis inzetten om onze klanten een stap verder te helpen met digitale dienstverlening.

Ilse – Projectmanager

Ilse is sinds maart aan de slag als projectmanager en werkte hiervoor bij woningcorporatie Woonconcept waar zij verantwoordelijk was voor de kennisbank, website en het huurdersportaal. Ilse is met haar ruime ervaring een sterke toevoeging aan onze projecten.

Arnold – Front-end developer

Arnold liet er geen gras over groeien: op 1 januari begon hij bij ons als Front-end developer. Met zijn achtergrond als designer maakt hij de producten nog mooier.

Rob – .NET developer

Rob kon ons maar niet vergeten: na een uitstapje van één jaar kwam hij met hangende pootjes terug. Wij blij! Want software bouwen is aan hem wel besteed.

Joan – Consultant

Van stagiair naar consultant bij Umbrella. Met zijn kersverse diploma op zak gaat Joan ons versterken op vlak van sales, business en klantcontact.

Eric – Software Tester

Sinds december test Eric de softwareproducten en nieuwe releases van Umbrella. Naast zijn functie als tester is hij een fanatiek blogger dus we zullen nog wel meer van hem horen.

Donna – Projectmanager

Donna gaat als projectmanager aan de slag. Donna heeft ruime ervaring in het begeleiden van klanten bij een software implementatie. Met die ervaring kan zij onze projecten naar een hoger niveau tillen.

Frans – Front-end developer

Bij Frans draait alles om vuurwerk. Niet alleen spatten vette designs van zijn beeldscherm, ook kent hij Adobe Fireworks op z’n duimpje.

Janyk – Stagiair Developer

Janyk volgt de opleiding Applicatieontwikkeling en komt bij ons ervaring op doen op het gebied van backend coding.

Ook bij ons werken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Meer weten over digitale dienstverlening?

Download dit ebook met succesrecepten!
Download
Eens in de maand tips voor buitengewone digitale dienstverlening: