Contact
Terug naar overzicht
Organisatienieuws

GroenWest: “Super zinvolle dag! Goed opgezet en een top locatie”

Met je rode neus op zak en de buik vol begint de gebruikersdag van Umbrella ontspannen. Martijn vertelt over de klantwensen die worden doorgevoerd in 2.8. Later op de dag kun je zelf je mening geven tijdens het “Rondneuzen in Umbrella 2.8”. Heb je dit event moeten missen? Check dan de video voor een sfeerimpressie:

“Leuke en gezellige dag. Erg leuke opzet om zo door ons de schermen mee te nemen en feedback te laten geven.” aldus Acantus

Nadat Martijn de roadmap heeft gepresenteerd kan het rondneuzen beginnen! Niet alleen is het rondlopen in het CliniClowns College een unieke ervaring, ook draagt het bij aan de open gesprekken en bijzondere sfeer. We ontvangen veel waardevolle feedback op de schermen van 2.8. Dit vinden we erg belangrijk, want het product wordt daardoor samen met de gebruiker ontwikkeld.

Lefier: “Ik vond het leuk om door de schermen te gaan en ze te bespreken met de Umbrella-medewerkers. En aan de persoonlijke noot op de bonbons is te zien hoe betrokken jullie bij ons zijn.”

Bijna al onze klanten waren aanwezig op deze ontzettend geslaagde dag. We vinden het super gaaf dat er zoveel betrokkenheid is! Daarom hebben Hermen en Martijn voor al onze vijftig gasten een persoonlijk bedankkaartje geschreven. En het leuke is, doordat wij onze gebruikersdag op deze speciale locatie organiseren, steunen we de CliniClowns met het realiseren van hun kostbare werk!

CliniClowns

De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. Zo’n 85 clowns bezoeken ruim 100 ziekenhuizen en instellingen door heel Nederland. Daarnaast brengen zieke en gehandicapte kinderen met hun gezin wekelijks een bezoekje aan het CliniClowns College, waar zij een zorgenloze dag beleven.

Om de dag in de woorden van deltaWonen samen te vatten:

“Allereerst, wat een geweldige locatie, echt super (en leuk om te weten dat hiermee ook nog een goed doel wordt gesteund). Leuk om de schermen te zien en zo al aan te geven wat mogelijk nog verdere verbetering zou kunnen zijn. Erg mooie dingen gezien waar ik heel blij van werd. Heerlijke bonbons, superleuk dat er een persoonlijk berichtje bij zat!”

Meer weten over digitale dienstverlening?

Download dit ebook met succesrecepten!
Download
Eens in de maand tips voor buitengewone digitale dienstverlening: