Contact
Terug naar overzicht
Organisatienieuws

Corporatieplein 2016: ervaar de eenvoud van Umbrella

Aankomende donderdag 22 september is de jaarlijkse vakbeurs voor Woningcorporaties: Corporatieplein. Dit jaar is het thema ‘Innovatie in de Bedrijfsvoering’. Natuurlijk is Umbrella weer van de partij, omdat we enorm trots zijn op al onze innovaties rond digitale dienstverlening. Dit jaar willen we vooral laten zien hoe eenvoudig woningcorporaties met Umbrella hun dienstverlening beter, sneller en efficiënter kunnen maken. Met Umbrella is slimme dienstverlening eigenlijk ‘a walk in the park’ geworden.

Umbrella, simpel en eenvoudig

Woningcorporaties die aan de slag willen met hun (digitale) dienstverlening zijn bij Umbrella aan het juiste adres. Wij maken super simpele dienstverlening voor corporaties mogelijk. Voor zowel huurders als medewerkers is de software erg makkelijk in gebruik en het is ook nog eens snel geregeld!

Kom kennismaken

Tijdens het Corporatieplein maak je in een korte demo kennis met onze slimme dienstverlening. Onze consultants staan klaar om verder te praten over tips&tricks. Oftewel kom vooral langs op stand 43 voor ‘a walk in the park’ en laat je onderdompelen in de eenvoud van Umbrella.

Meld je nu gratis aan en ervaar ons op stand 43!

Meer weten over digitale dienstverlening?

Download dit ebook met succesrecepten!
Download
Eens in de maand tips voor buitengewone digitale dienstverlening: