Beheer

Umbrella biedt uitbreide beheermogelijkheden, waardoor je veel (eigenlijk bijna alles) aan Umbrella zelf kan beheren en configureren. Los daarvan bevat Umbrella krachtige rapportages en monitoring. Hierdoor weet je altijd of alle onderdelen en koppelingen werken. En zo niet, waar het probleem dan zit. Deze directe diagnose scheelt niet alleen veel zoeken, maar helpt ook in versnellen van de oplossing. Zeker wanneer er samen wordt gewerkt met meerdere partijen

Beheer

Met Umbrella Beheer heb je alle zaken zelf in de hand. Of het nou gaat om sjablonen voor uitgaande e-mails, teksten binnen het klantportaal of de afhandeling van Selfservice Scenario’s.

Rapportage

Hoe veel telefoontjes krijg je per uur? Hoe snel is de afhandeltijd? Hoeveel huurders zijn ingelogd op het klantportaal? Hoeveel reparatieverzoeken zijn er ingediend en via welk Kanaal? Umbrella Rapportage geeft je antwoord op al deze vragen en meer.

Monitoring

Waar gehakt wordt vallen spaanders. Storingen kun je niet voorkomen. Dataverlies of trage reacties op storingen wel. Met Umbrella hoef je niet achter je scherm te blijven zitten om per minuut op de hoogte te zijn.

Testen & Simuleren

  • Microsoft .Net 4.5/ C#
  • Microsoft SQL Server
  • Angular
  • Entity Framework

Is er nog meer?

Ja hoor. Er is nog veel meer. Vraag een demo aan en ontdek het zelf!

lik op de knop hiernaast om een live-demo via het web aan te vragen. U krijgt op afstand een rondleiding door de Umbrella software.

Chat met ons

Bel mij terug

Stuur een e-mail